ОУ Васил Левски
Основно училище в с. Караджово, община Садово

ДО ВСИЧКИ УЧЕНИЦИ И РОДИТЕЛИ ОТ ОУ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" с. КАРАДЖОВО,

 

ДО ВСИЧКИ УЧЕНИЦИ И РОДИТЕЛИ ОТ ОУ"ВАСИЛ ЛЕВСКИ" с.КАРАДЖОВО, ОБЩ.САДОВО

Уважаеми ученици,

ОУ"Васил Левски" с. Караджово въвежда обучение от разстояние, считано от 16.03.2020 г.

Учебният процес ще се провежда при спазване на съществуващото седмично разписание и приложения дневен режим.
За периода от две седмици, през които учениците няма да посещават училище, учителите ще подготвят работни листове, съобразени с учебния материал и ще ги разпространят до всяко дете. Разпространението ще стане чрез интернет свързаност, а тези които нямат достъп до такава - лично чрез образователния медиатор, класен ръководител или директор. В края на седмицата ще съберем попълнените работните листове, а учителите ще ги проверят и оценят. Разчитаме на съдействието на учениците и родителите, за да се справим с това така наречено "дистанционно обучение" в период от две седмици. Учениците, които имат интернет, мобилни телефони, компютри или таблети може да гледат уроците на сайта на издателствата, които сме споделили във фейсбук. За начален етап от вторник стартират образователни уроци по БНТ1 и БНТ2. В понеделник очаквайте повече разяснения от класните ръководители.
Не забравяйте, че дори и само да четете от книга, вестник, списание, учебник или каквото имате под ръка, да преписвате, да се упражнявате, да решавате задачи е във ваша полза.
Моля, тези от Вас, които четат поста ми в момента, да разпространят до всички родители и ученици, които нямат необходимата техника, за да го прочетат!
Когато се върнете в класната стая ще наваксаме пропуснатото  !
Желая ви здраве и оставам на разположение за съдействие по всяко време  !
ЗАЕДНО ЩЕ СЕ СПРАВИМ!
Най-важното е да бъдете здрави  !
Красимира Благоева - директор